Forsiden Om meg Fotoshoot Spørsmål Bilder Videoblogg

Arkiv mned: februar 2011

Takk til Nooooora.blogg.no!

Publisert: 28.feb.2011 @ 16:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Jeg fikk nettopp en header av Nora (link). Syns den ble kjempefin! Tusen takk til henne.Hva syns du?

TRENGER DIN HJELP!

Publisert: 28.feb.2011 @ 15:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Idag er dagen man må søke til vgs. Men .. så ubesluttsom jeg er så vet jeg ikke hva jeg skal ha som førstevalg!
Her er valgene jeg står imellom:

1.Media og kommunikasjon, Byåsen vgs:
Det er en helt ny skole. Den er syyykt fin! Plass til 1000 elever. Så har de sånn "bli kjent tur" første uka. Så avsluter de vgs med en tur til som f.eks Kina. Mange kjekke gutter! Ikke at det teller så mye, men det er et lite pluss. Problemet er at Byåsen har gammelt mediautstyr. Men Byåsen har bra folk. Noe som spiller en stor rolle hos meg. Hvis jeg liker folkene på skolen så gleder jeg meg jo til å stå opp.
2.Media og kommunikasjon Tiller vgs:
Det er også ganske ny skole. Men den er ikke like stor og fin. Det som er positivt med denne skolen er at media-linja er helt ny. Så alt av utstyr er helt nytt. Man får også en egen MacBook når man starter der. Også er det egen volleyballturnering for hele skolen litt etter skolestart. Og jeg elsker volleyball! Det som er negativt er at det er dårlig miljø på Tiller. Og de fleste som jeg kjenner fra før går der og mange skal søke dit. Og jeg vil liksom få en ny start og bli kjent med nye folk.

Dilemmaet er altså: Folk eller utstyr?

HJELP MEG!

Gårsdagen

Publisert: 28.feb.2011 @ 12:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Grunnen til at jeg ikke fikk postet et innlegg igår var at jeg kom hjem ganske sent og Ida hadde alle bildene. Så beklager det. Men tilbake til hva jeg gjorde igår. Jeg og Ida dro ned til byen. Besteforeldrene til Ida er på ferie, så vi fikk låne leiligheten. Vi laget grønnskaer og dipp. Det er så sinnsykt godt! Og vi måtte ha noe sunt etter de cupcaksene vi laget for noen dager siden. Vi tok masse bilder. Vi tok noen bilder på terrassen også. Der kunne jo folk se at vi tok bilder. Jeg sto på en stol og Ida poserte. SÅ kom det ut et kjærestepar som stirret noe forferdelig. Skulle tro de aldri hadde sett et kamera og et menneske før. Haha. Her er noen bilder fra igår.
Følelsesladd

Publisert: 27.feb.2011 @ 00:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 12

Har nettopp sett en episode av Home and Away på yotube. Det var begravelsen til Belle. Og det var så trist. Jeg gråt hele episoden. Altså 20 minutter! Aden og Belle hadde nettopp giftet seg. Også ble hun syk. Jeg gråter alltid når jeg ser på triste filmer eller serier. Vet ikke hvofor. Jeg er visst bare veldig følsom. Det her ble et veldig lame innlegg. Så vi snx.

Scenen der Belle sovnet i armene til Aden :(

Konkurranse??

Publisert: 26.feb.2011 @ 19:14 Kategori: Blogg Kommentarer: 9

Jeg fikk nettopp en undringpakke. Hvis noen er interrisert, så kan jeg lage en konkurranse. Men må vite om det er noe interesse for det. Oppi pakken er det litt forskjellig. Det er veldig mye fint. Og alt sammen er ganske nyttig. Det er bare jenteting. Og alle tingene passer til alle. Pakken er verdt ca 380 kr.


 

Noen som vil at jeg skal lage en konkurranse?

Er en av finalistene

Publisert: 26.feb.2011 @ 15:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Jeg meldte meg på en fortokonkurranse hos Kajsang.blogg.no. Og jeg er trukket ut som en av finalistene! Det hadde jeg egentlgi aldri trodd. Du kan stemme på det bilde du liker beste -->Her
De andre bildene var også veldig fine. Måtte den beste vinne : )

Her er bilde jeg stiller opp med.

Nytt design

Publisert: 26.feb.2011 @ 13:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hadde lite og gjøre. Så jeg bestemte meg for å gjøre noen endringer. For å være helt ærlig, så syns jeg det ble stygt. Men nå har jeg brukt 3 timer på alle endringene. Har til og med prøvd meg på noen Html-koder. Men fikk det aldri helt som jeg ville. Så da ga jeg opp.
Hva syns du?

God Morgen!

Publisert: 26.feb.2011 @ 12:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Skulle egentlig være med Ida på Rockheim idag. Men så ringte hun meg for 2 minutter siden. Og spurte om jeg var klar til å dra. Jeg har jo ikke stått opp fra senga engang! Eneste dagen i vinterferien jeg har sovet lenge. Men jeg og Ida skal nok kose oss idag også. Vi skal til byen og låne leiligheten til noen i familien hennes. Så skal vi lage god SUNN mat.

Morgentryne. Nydelig...

Jeg vil lese din blogg!

Publisert: 25.feb.2011 @ 22:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 5

Vil du at jeg skal lese bloggen din. Kommenter i kommentarfeltet. Så skal jeg følge bloggen din : )

Dots cupcakes

Publisert: 25.feb.2011 @ 14:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vet det er tidlig, men jeg og Ida har allerede bakt cupcakes. Vi måtte jo få mye ut av dagen. Så hun kom til meg kl. 11.00. Fikk faktisk penger til ingredienser av pappa. De første cupcakesene ble forferdelig, muffinsformene var så tynne. Men så prøvde vi noen som var større. Da gikk det bra. De smakte helt nydelig til slutt da. Fant oppskriften på Kamille.no. 
Linken får du-->Her

Photoshoot

Publisert: 24.feb.2011 @ 18:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Har hatt en bitteliten photoshoot med Ida idag. Tok ikke så veldig mange. Følte oss ikke så fotogen. Vi var mer godterisyk. Blir nok cupcakes imorgen. Fant en nydelig oppskrift på kamille.no. Gleder meg! Her er da noen av bildene. Redigert i Picasa og portrait professional.

Hva syns du?

Take care

Publisert: 23.feb.2011 @ 18:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nå sitter jeg med en deilig ansiktsmaske som lukter sjokolade. Har vært til pysoterapauten idag. Fikk fikse litt på øvelsene. Med engang jeg kom hjem ringte mamma til meg og sa hun hadde bestilt time til frisøren til meg. Måtte dra med engang. Skulle stripe håret og klippe det slitte. Det tok 5 timer! ble ikke 100% fornøyd heller. 90 % kanskje. Var liksom meningen at etterveksten ikke skulle vises, og det gjorde den. Men håret ble lysere da. Nå skal jeg se Home and Away på youtube. Vi snx.
Til Tante

Publisert: 23.feb.2011 @ 12:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Tante sendte meg noen bilder på mail og ba meg redigere dem. Hun har også en veldig fin interiørblogg som du kan finne-->Her

Her er da resultatet

Håper du ble fornøyd. Var ikke så lett og få et bra resultat når det var litt dårlig kvalitet på bildene.

Jag er svenska!

Publisert: 22.feb.2011 @ 23:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Idag har jeg vært i Sverige med Ida. Måtte stå opp kl.06.30! Det var sykt hardt. Men måtte komme meg igjennom det. Dagen startet med 2 timer kjøring til Holiday club i Åre. Også bestemte vi oss for å kjøre til østersund som ligger 1 time unna Åre. Vi hadde tenkt og møte en venninne som har flyttet til Østersund, Emma. Men vi hadde tydligvis sendt melding til feil nummer. Egentlig så var det bare bortkastet og dra dit. Fant ingen klær heller. Eneste vi fant var mengder med kjekke gutter. Så dro vi tilbake til Åre og spiste middag på Werséns. Vi måtte jo sefølgelig på svenskehandel. Så vi kjøpte godteri og sefølgelig Ben&Jerrys! Verdens beste is! Hvis du ikke har smakt den, smak den! Du blir helt hekta!

Det her er da min favoritt. Den er med hele brownies biter og cookies biter. Den er nydelig!

Vi fant verdens søteste sykkel! En cupcake-sykkel. Så søøøt!

Føler meg veldig inspirert til en fotoshoot. Får jeg tid imorgen, så skal jeg ha en fotoshoot med Ida. Bilde her tok jeg igår. Skulle prøve ut noen idéer.Her er da meg, Ida og Emma når hun var på besøk i sommer. forferdelig bilde av meg, men samma det. Ble født sånn.

Men nå må jeg legge meg, må stå opp tidlig imorgen også. Skal til pysoterapauten. Vi snx. Konkurranse- vinn speilrefleks

Publisert: 21.feb.2011 @ 12:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jeg var innom en blogg, så fant jeg ut at hun hadde en konkurranse. Du kan vinne et helt nytt speilreflekskamra. Du kan delta -->Her
Ganske enkelt. Du trenger bare og poste et innlegg på bloggen din og kommentere at du har gjort det. Så er du med i trekningen. Lykke til : )Portrait Professional

Publisert: 20.feb.2011 @ 19:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Fant et ganske kult redigeringsprogram på nettet. Også lastet jeg ned et trial program, der man kunne redigere bildene men ikke lagre dem. Også viste jeg et bilde til mamma av henne. Også ville hun kjøpe programmet til meg. Uten att jeg spurte. Det kostet 228 kr. Men syns det var ganske bra. Du kan skifte øyenfarge, gjøre ansiktet tynnere, fjerne alt av urenheter på sekunder, gjøre håret lysere eller mørkere, gjøre tennene hvitere og mye mer. Her er noen eksempler.

 

Vil du at jeg skal redigere et bilde av deg. Kan du sende et bilde til meg. Mailen min er Christina_f.e@hotmail.com.

 

Du kan kjøpe programet eller laste ned en prøve gratis --> her

Sunt og ikke så sunt..

Publisert: 20.feb.2011 @ 01:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Da var de late dagene forbi. Jeg møtte Ida også dro vi på butikken og kjøpte frukt til smoothie. Det var sykt godt! Så lagde vi wienerbrød. Det var også sykt godt, men ikke det sunneste alternativet. Beste er vel egentlig og kutte opp grønnsaker å lage en rømmmedressing. Eller kutte opp frukt. Også lager du en blanding av kanel og sukker. Det er faktisk ganske godt. Men selv om det fins ting som er sunt og godt, så klarer man aldri og motstå sjokolade som bare ligger der og stirrer på deg! Å spise sunt er ikke noe jeg klarer. Det er rett og slett for vanskelig. Jeg sier til meg selv
" Fra Mandagen av skal jeg ikke spise mer usunt". Men jeg gjør det likevel. Det er sånn jeg er født. 

 

Har også vært på bursdag til Birgitte. Var kjempe morsomt. Ble kjent med to herlige jenter. Kommer bilder forhåpentligvis imorgen. Er ikke jeg som har bildene. Så får håpe Birgitte og Linn sender meg noen imorgen.
her er outfit. Sorry for de forferdelige bildene. Men finner ikke minnekortet til speilrefleksen også var det ingen som kunne ta bilde av meg, så da måtte jeg bruke speilet til hjelp. Og det var ikke så lett.


Kjole/topp fra Dorothy Perkins
Belte fra Dorothy Perkins
Tights Fra Zara

 

My work

Publisert: 18.feb.2011 @ 19:22 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jeg er frisk! Eller jeg hoster, men det er ingenting i forhold til hvordan jeg har vært. Både mamma og Malin drar i helga, så da blir det bare meg og stefaren min ikveld. Emilie skal jo legge seg snart. Det er også noe annet som er spesielt idag. Det er vinterferie! Forhåpentligvis skal jeg og Ida finne på mye sprell. Hadde tenkt å dra på en dagstur til Holiday club i Åre. Siden pappa jobber der. Sykt mange kjekke gutter! Så hadde vi tenkt og låne leiligheten til bestemoren hennes i byen, siden hun drar bort. Så da kan vi være der for oss selv. Det blir koselig. Ellers så har jeg ikke så mye planer. Skal dere noe spesielt i vinterferien?

Meg og Malin i Åre for noen uker siden.

Dårlig bilde, men sånn så det ut fra rommet. Dette er alså slalombakken.Jeg har også tenkt å vise noen bilder jeg har tatt og redigert. Jeg er ikke proff akkurat. Eneste programmet jeg bruker er picasa. Grunnen til det er at jeg ikke gidder og sette meg inn i noe annet. Men lærer meg nok photoshop til høsten.
Influensa

Publisert: 17.feb.2011 @ 11:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Akkurat nå sitter jeg og leser kjerringråd mot slim i halsen. Er nemmelig vanskelig å puste. Og jeg føler at Repsils har mistet virkningen. Så jeg fant dette: "Sukkervann er et godt råd hvis du plages med slim i halsen. Plages du med mye sliming i halsen, kan det hjelpe å koke opp en spiseskje brunt sukker i en halv liter vann. Drikk sukkervannet lunkent eller varmt. Det hjelper godt mot sliming." Så skal prøve det snart. Håper det funker.

Jeg aner ikke hva som skjedde, men skrifta ble plutselig stor. Så må begynne på et nytt avsnitt. Veldig intressant. Men nok om det. På Tirsdagen følte jeg meg litt bedre så jeg tok meg en tur til Ida. For hun har jo også influensa. Så hadde ikke så mye å si om jeg var der jeg også. Så jeg kjempet meg igjennom hele veien til Ida. Var nesten som interval. Var dødsliten når jeg kom fram. Fikk meg nesten ikke hjem igjen. Så der lå vi. På sofaen hostet og så på TV mens vi pakket i oss godteri for å få opp energien. Vi filmet også, men den videoen tror jeg ikke bør vises noen gang. Skulle egentlig vært til pysoterapaut idag pga at jeg har beinhinnebetennelse. Men som jeg har sagt før så er jeg altså syk. Så vi måtte avbestille timen. Håper jeg blir frisk snart. Er dritt lei! Vil heller ha matte en hel dag enn å ligge her en uke. Det er ille. Men nå må jeg tilbake til sovinga. Vi snx.

Her er det som er nødvendig når man er syk.

Her er da gaven til Ida. Bildet er trykt i en glassplate. Det er ikke rosa i midten. Det var bare lyse som ikke ville samarbeide.

 

 

 

sorry folks

Publisert: 14.feb.2011 @ 17:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Sorry for at jeg ikke har blogget, men jeg er fortsatt syk. Akkurat nå kommer det ikke en eneste lyd fra munnen min. Men jeg er så snill at jeg tilba meg å sitte barnevakt ikveld. Sånn at mamma og pappa kan dra ut å spise middag sammen. Jeg vet jeg er englebarn. Det er jo valentinesday idag. Har egentlig ingen gutter i synet. Men jeg kunne ønske en viss person snakket til meg idag. Men dagen er ikke over enda. Ida skulle egentlig komme til meg ikveld, men akkurat som alt annet i det siste måtte vi avlyse fordi hun er også fortsatt syk. Det er helt sykt at vi to som aldri er syk, er syk samtidig og vi har akkurat de samme syntomene. Jeg ringte henne igår og vi hadde akkurat lik rusten stemme. Vi er med hverandre for mye. Vi begynner og bli for like. Love you <3Meg og Ida <3

Jeg har blitt syk!

Publisert: 12.feb.2011 @ 18:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Jepp, du leste rett. Jeg har ikke vært syk på 1 år. Også må jeg bli syk i helga.That sucks. Men siden vi bare er en keeper så måtte jeg spille kamp med feber. Det ble 17-17. De scora i akkurat siste sekund! Men hyggelig at foreldrene til en på det andre kom bort til meg å sa " Hvorfor må du være så jævla god?". Det var hyggelig da. For var ikke akkurat på mitt beste. Men nå ligger jeg på sofaen og hiver i meg repsils. Det verker i alle kroppsdeler. Kunne jeg ikke blitt syk på en mandag?
Usunn.. neeei..

Publisert: 11.feb.2011 @ 20:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Ble desverre ikke noe jentekveld idag. Ida er fortsatt nemelig syk. Så jeg dro til pappa på Byåsen. Han gadd ikke lage middag så vi dro på Mc´ donalds. Så dro vi på butikken og kjøpte masse godteri. Usunn.. neeida. Hadde ski i gymmen idag. Kan vel ikke si det gikk så veldig bra. Var så svett at jeg måtte dusje håret. Men nok om det. Emil lillebroren min på 10 år dro nettopp på ball. Han ble henten med limosin! Urettferdig. Men nå skal jeg sett meg ned spise sjokolade og se finalen i korslaget.


Heia team Lisa!

Blir du ikke litt godterisyk nå?Suprise!

Publisert: 10.feb.2011 @ 17:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Ida min kjære venn var syk idag. Fikk jo helt sjokk! Hun er aldri syk. Men over til noe mer positivt. Julegaven til Ida kom idag. Vet det er veldig sent, men det var faktisk ikke min feil. Men jeg skal love deg at gaven ble syyykt bra. Gleder meg til å gi den til henne! Får håper du føler deg bedre hvis du leser dette da jenta mi. Over til Spansken .. igjen, hehe. Den snille Spanskelærern vår som vi alle er så glad i er endelig tilbake til sitt snill jeg igjen! Vi slapp og framføre, vi brukte heller timen til å rette opp settningene. Men vi har en rektor som er ..unnsykld uttrykket... NAZI!! Nå får vi ikke lov til å høre på musikk uten avtale med lærer. Jeg er en av de som faktisk jobber bedre med musikk på ørene. Da klarer jeg å stenge ut alt annet bråk og bare konsentrere meg om leksene. Og småunger går inn dit, og kommer skrikende ut igjen : S
Imorgen blir det en forferdelig skoledag, men en herlig kveld med jentene mine <3Her er gaven din Ida. Du kan bare gjette hva det er. Den er firkantet, det stikker ut 4 dingser. Og et stikkord: Hår. Hahaha., Good luck og god bedring<3

En god hodepine

Publisert: 09.feb.2011 @ 19:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Har henten Emilie i barnehagen idag igjen. Tredje dagen på rad nå. Men jaja. Har for det meste tilbrakt tiden alene hjemme idag. Noe som er ganske bra, siden jeg har øvd som en galing på spansken. Noe som har ført til at jeg måtte droppe håndballtreningen og fikk en liten hodepine. Men jeg blir stolt over meg selv når jeg jobber så hardt med skolearbeid. Du skjønner.. jeg har egentlig ikke gjort en eneste lekse på 1 og et halvt år. Men idag har jeg faktisk tenkt veldig mye på vidregående. Nå er jeg ikke helt sikker på valget mitt lenger. Tenking er ikke akkurat min spesialitet. Mattelæreren vår fant jeg ut at er en poet. I hele mattetimen idag snakket han om poetiske ting. Og at man må notere ned alt som kommer på tavla for å få hjernen til å jobbe. Og at hjernen er som en muskel. Den må bli trent hele tiden. Og at hvis du ser på TV så lammer du hjernen, fordi du ikke jobber med hjernen. Det kan være sant, men det er ikke akkurat det man skal lære om i mattetimene. Er ikke rart jeg gikk ned fra 5 til 4. Life goes on.
(Jeg måtte faktisk bruke google på den settningen) Men snx, må hoppe i dusjen.


Bildet fra da vi vant CSK-cupen
De herlige jentene er grunnen til at jeg vil fortsett på håndball. Herlig hele gjengen!  Frida er ikke med på bildet.

Husmor..

Publisert: 08.feb.2011 @ 18:32 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Idag har jeg vært husmor. Hentet søstra mi i barnehagen, laget mat osv. Holder også på å pugge til spanskframføring. Skal kunne 20 spm på spansk utenatt. Vi har egentlig sykt snill lærer, men han har nettopp kommet tilbake fra millitærleir nå, så... Kan vel si at han forandret seg litt i det siste. Plutselig skulle vi få hjemmelekser i spansk. Men jeg har bestemt meg for å jobbe for harde livet det siste halvåret. Må ha 4,5 i snitt for å komme inn på Tiller vgs MK.For dere som ikke vet hva MK er så er det Media og kommunikasjons linja. Man lærer seg og redigere bilder, ta bilder, video osv. men jeg har bare 4,1 i snitt akuratt nå :S
Håper jeg klarer det! Ønsk meg lykke til!

Slenger med et bilde som Fredrik har redigert av meg. Han går altså MK. Flinke folk.

hits